Po úspešnej a vydarenej premiére ponúkame našim priaznivcom i všetkým milovníkom tanečného umenia možnosť zhliadnuť naše predstavenie s názvom DOTYKY ešte raz, a to v nedeľu 18.9.2022 o 17h v kine Scala Prešov.

V programe sa predstavia tanečníci všetkých vekových kategórií, teda dievčatká vo veku od 4 rokov až po maturantky, v celkovom počte 68. Tanečné divadlo Bodies pod taktovkou vedúcej, trénerky a zároveň choreografky Henriety Háberovej DiS.art., pripravilo 25 krásnych nápaditých choreografií. Choreografie plné emócie, nápadov, melanchólie i dynamiky upútajú tak mladších ako i starších divákov. Úžasná hudba, svetlá a rozmanitosť tanečných kostýmov dodávajú celému podujatiu ten správny nádych a skvele dotvoria celkovú atmosféru. Tento tanečný projekt je tiež spestrený videoprojekciami cez, ktoré je priblížená divákom história súboru i jeho aktuálny život. Záštitu nad týmto programom prevzal primátor mesta Veľký Šariš pán Viliam Kall.

Po premiére – burácajúci potlesk, standing ovation, vrúcne priania a blahoželania sú znakmi, že Tanečné divadlo Bodies opäť pripravilo kvalitné tanečné dielo, na ktoré môže byť patrične hrdé.

Niektoré z vyjadrení a ocenení našich divákov:

*Chcem sa poďakovať za úchvatný umelecký zážitok. Bola som ním dojatá. Bolo to krásne, profesionálne a pritom veľmi milé. Prajem ešte veľa krásnych rokov s Bodiesom. M.O.

Ďakujem za krásne Dotyky, málo bolo chvíľ keď som nemala zimomriavky. Ďakujem Bohu za Teba a Tvoj talent, že ho rozvíjaš a dávaš druhým. Bol to požehnaný čas! V.H.

Ďakujem Vám za krásne predstavenie, bolo nám fajn. Aj malé deti pozerali bez vyrušovania. Nech sa Vám darí naďalej s Božou pomocou. V.N.

Henrieta, patrí ti obrovská poklona! Osobne som sa k teba cez ten dav nedostal. Ale verím, že ti pogratulujem aj osobne. B.I.

Program bol nádherný, krásne choreografie, veľmi šikovné tanečnice, úžasné kostýmy a skvelá videoprojekcia. Užila som si to. Ďakujem za krásne popoludnie. L.H.

Gratulujem k nádhernému, dojemnému výkonu, veľa síl a nápadov do budúcna. J.H.

Bolo to fakt super ! P.Č.

Krásne, úžasné, profesionálne, ako vždy… Ďakujeme. M.H.*

Predpredaj vstupeniek:

  • Mestská knižnica Veľký Šariš – ul. Nám.sv. Jakuba 26, V.Šariš

    ut, st, pi v čase od 8 –16.30 hod.; štvrtok v čase od 13.00 – 16.30 hod.

  • Lekáreň sv.Mikuláša Prešov – ul. Slovenská 40, Prešov

    po-pi v čase od 8.00 – 16.00 hod.

Vstupné: mládež a dospelí = 10 eur; deti do 10 rokov = 5 eur

*